Wij zijn er voor de koper!
HALLMANNS VASTGOED  úw aankoopmakelaar in Limburg.

Over ons

Hallmanns Vastgoed is opgericht door Haydeé van Geene.

Na een omscholing tot aankoop – adviseur heb ik besloten samen met een team geen huizen te  verkopen maar ons uitsluitend te richten op de begeleiding van kopers, van starters tot senioren. Omdat wij ervoor kiezen geen huizen te verkopen ontstaat er nooit belangenverstrengeling en kunnen wij ons volledig voor de koper inzetten.

Je droomhuis of appartement kopen; dat is natuurlijk héél erg leuk! Zoveel leuke dingen om te doen, schilderen, eventueel nieuwe vloeren, nieuwe badkamer en/of keuken. En dan het inrichten, het leukste van alles! En daar loop je dan met die roze bril en kriebels in de buik van de spanning bij de bezichtiging.

Maar vóórdat het zo ver is, brengt het ook de nodige stress met zich mee. En díe stress willen wij onze klant besparen. Door van onze diensten gebruik te maken wordt het allemaal een stuk relaxter en kan de koper zich met de leuke dingen ervan bezig houden. Omdat wij ons dagelijks bezig houden met de aankoop van woningen kijken wij niet door een roze bril  en kunnen wij op een objectieve manier het huis bekijken en advies uitbrengen. Doordat er bij ons geen emoties meespelen kunnen wij op een rechtvaardige wijze onderhandelen met de verkopende partij om tot een scherpe verkoopprijs te komen. 

Laat u door ons ontzorgen van A tot Z!